Cytat:
|
Napisany przez Ufil123
stronka świetna i warta pieniędzy  teledyski w b.dobrej jakości (zarówno audio jak i video), szybko sie ściągaja ok 80kB/s - Gorąco polecam
pozdrawiam
|
No właśnie... Przed chwilą byłem na stronce i mam kilka wątpliwości:
1) Po pierwsze - czy te teledyski rzeczywiście są dobrej jakości? Średnio każdy zajmuje 25 - 28MB. To bardzo mało. Wczoraj ściągnąłem Scootera 80MB i wtedy dopiero jakość była dość przyzwoita. 25MB z torrenta bym nawet nie ściągał, bo założyłbym, że będzie to w oknie wielkości jednego piksela... Jak jest tutaj?
2) Po drugie, ale to tylko uwaga - trochę mało tych videoclipów... Fakt, jest kilka, które chętnie bym ściągnął, ale ogólnie, to jest to bardzo mała ilość.. Trochę szkoda, bo jeśli rzeczywiście są dobrej jakości, to strona mogłaby być naprawdę popularna.
3) Jeśli chodzi o opłaty - to jest to opłata jednorazowa? Na zawsze?
4) To się muszę już ich zapytać, ale zastanawiam się, czy można zapłacić przelewem?
Ale generalnie pomysł mi się podoba. Dużo bardziej wolę sobie kulturalnie wejść na jakąś stronkę, ściągnąć wybrany klip z prędkością 66KB/s (Neo 512), niż przez pół dnia szukać czegoś na Emule, a potem czekać trzy dni, aż się łaskawie ściągnie. Pomysł jest doskonały, trzeba go tylko jeszcze trochę rozwinąć.