Cytat:
Napisany przez tomeki
Żal mi cie dziecko, idź się lepiej pouczyć, nie marnuj czasu na pisanie glupich wywodów na forum. Za parę lat może rodzice Ci kupią pierwszy samochod w życiu - Fiata 126p i pewnie na kazdym forum motoryzacyjnym będziesz skakał do oczu każdemu, kto osmieli sie napisać, że to kiepskie auto.
EOT!
|
Czytam to forum i nie moge uwieżyć. Kupujesz palnik , zmieniasz mu softa a jak cos niedziała to w płacz i do mamy.
Firmware zmienia sie wtedy gdy stary nie obsługuje czegoś co chcemy wypalać , natomiast w twoich postach nie ma nic na temat " zmnieniałem bios , bo stary czegoś tam nie robił". Traktujesz zmiane biosu jak zmianę skarpetek , a jeśli coś się nie uda to oczywiście wina litka. Piszesz że litek nie nadaje sie do tego do czego jest stworzony czyli do wypalania. Mi się wydaje że to tobie rodzice kupią maluszka , a ty oczywiście zmienisz mu silnik na taki od Stara i zdziwisz sie czemu mu dupa siedzi .
Jeśli nie wiesz jak zmienić soft bez wielkiego ryzyka to tego nie rób , a jeśłi robisz to nie obwiniaj innych za swoje porażki .
Samo czytanie forum nie dowodzi że znasz się na nagrywarkach .