szukalem sterownikow... jedyne w sumie jakie mialem do sciagniecia ze strony to bylo to dzwieku... no to sciagnalem okazalo sie ze sastarsze niz te co sa dodane na plytce ze sterownikami...

dziwne... ale dzieki temu i tak jakos dzwiek przestal sie zacinac podczas uruchamiania komputera kiedy slyszymy ten dzwiek... wczesniej cielo teraz nie...
a reszta sterownikow to juz via 4in1... tez sciagnalem najnowsze... ale nic to nie dalo... :\
przepielismy gniazdko tzn... podpielismy komputer pod inne gniazdko sieciowe... i jest lepiej...
szef stwierdzil ze dzis caly dzien komputer chodzil pieknie...
coz jak ja teraz niedawno siadlem to jednak nie chodzi tak pieknie...
moze za szybko to wszystko robie ? (w to co teraz napisale nie wierze...)
bo przecierz winamp + okno eksploratora + firefox z 3 stronami + aida i jak chce podniesc okno z paska to mi sie zacina komputer na 5 s ?? no to przecierz nie jest normalne...
wzgledem tego co pokazuje Aida to napiecia sa w normie...
service packa nie instalowalem... a motyw z win XP nie wchodzi w gre...
wiec w sumie jestem troche w kropce... bo nie da rady zebym mogl szefowi zabrac komputer na dluzszy czas normalnie w ciagu dnia... a po pracyu przecierz tego nie bede robil...
a teraz jeszcze nie dawno chcialem pogadac na czacie z pewna osoba... no i zawiesil mi sie komputer jak wyskoczyl mi aplet PRIV'a na czacie...
to jest przecierz smieszne...
ten KOMPUTER JEST TRAGNICZNY...