Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.11.2004, 14:26   #6
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Fiedor
Ja mam od niedawna ten sam problem .Wczoraj nagrałem 3 z 6 płytek firmy OMEGA.W trakcie nagrywania przy ok 50 % dioda zmienia swój kolor, i Nero zatrzymuje się...może to sprawka nowego biosu.Czy może być to że od niedawna przełączyłem LiteON z dodatkowego kontrolera ITE RAID normalni pod pasek na płycie głownej bo dzięki temu płyta nagrywa się w 15 minut a nie w 40 minut

a ja czlowiek nie znajacy sie w temacie polecam ci jak masz litka nagrywanie na nosnikach markowych i w dodatku "plusach"