Uzywajcie do Cholery SZUKAJ - SZUKAJ na gornej belce...
Wiecie co wydaje mi sie, ze kazdemu najlatwiej zadac po prostu pytanie nie patrzac na to ze dwa topiki nizej wlasnie toczy sie rozmowa na dany temat... Czasem to aż mi ręce opadają... Cholera ludzie, nie używając funkcji szukaj pokazujecie innym w jak wielkim poważaniu ich macie, dla mnie liczy się czas i nie chce mni się już nawet patrzeć jak to 3 czy 4 raz porownoje sie TE SAME nagrywarki (np LG 32x czy Liteon 32x co wybrac, co polecacie, co lepsze, co kupic), szkoda mi (i pewnie nie tylko mi czasu i nawet wzroku tracić na takie posty a tylko śmiecą. Wydaje mi się iż najlepszym rozwiązaniem było by dodanie do strony z zakładaniem konta, w miejscu gdzie jest 'agree' małej ankiety - "co powinienieś zrobić gdy masz pytanie" a) zadać je (źle) b) poczytać i dopiero wtedy zadać pytanie (źle) c) UŻYĆ pieprzonej funkcji SZUKAJ (brawo dobrze masz konto) w innym wypadku to mi się zdaje że nic nie pomoże, no chyba ze jakis pop-up gdy zakładasz nowy temat - czy użyłeś już funkcji szukaj ?, jakiś screenshot gdzie kliknąć (bo nie każdy potrafi jak widać znaleźć) i link do szukaj... Ręce opadają...