Dyskusja: Half-Life 2
Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.11.2004, 09:26   #142
Air
.:Obey Your Master:.

Data rejestracji: 18.12.2003
Air zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Czas na krótkie podumowanie gry. Ogólnie gra jest super, fajna klimatyczna muzyka, szybkość gry robi wrażenie (przynajmniej na początku bo tyle grałem). Bardzo fajne jest AI przeciwników, którzy chowają się za budynkami. Gram na średnim stopniu trudności i niekiedy jadka jest bardzo przyjemna. Jedne co na poczatku mnie zawiodło to grafika, ale już po 15 minutach było to dla mnie nieważne. Niesmak jedynie wprowadza dziwne zachowywanie sie przedmiotów np. jak rzucę monitorem to odbija się on od podłogi jak piłka, a jak rzucę pudłem to zachowuje się naturalnie (pozostaja na nim odkształcenia).

Podsumowując nie żałuję wydania tej kasy!!

-Edit-
" firma Valve Software jest odpowiedzialna za opublikowanie pirackiej wersji gry w Internecie. Dzięki temu, możliwe staje się śledzenie użytkowników nielegalnej kopii gry, usuwanie ich kont a na dokładkę masowe banowanie numerów IP, które posłużyły do połączenia się ze systemem Steam. Powyższa wiadomość jest o tyle wiarygodna, że potwierdza ją sam Gabe Newell. W chwili obecnej trwa proces namierzania użytkowników a już wkrótce rozpocznie się masowe zamykanie kont."

Ostatnio zmieniany przez Air : 19.11.2004 o godz. 10:26
Air jest offline   Odpowiedz cytując ten post