Dyskusja: Ecs K7s5a
Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.11.2004, 21:22   #16
Pierwszy
Guru

Data rejestracji: 26.09.2002
Pierwszy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Pierwszy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
@REi @cyki: a czy któryś z was wogóle posiada(ł) czy miał do czynienia z tą mobo?? Bo ja ją posiadam już 3 lata i nie mam i nie miałem z nią ŻADNYCH problemów. Nie twierdze, że to jakiś cud techniki - zero ( prawie )możliwości OC) - ale 3 lata temu cena przemówiła do mnie i jestem zadowolony (do dziś!) z jej zakupu. Także proszę o "nie obrażanie mojego" ECSa Choć co prawda szykuje się do zmiany mobo na nieco z wyższej półki i będę musiał ją sprzedać za psie pieniądze (jeśli wogóle...) to przyjdzie mi to z trudem - łezka mi się w oku kręci. Mam do niej sentyment

@aerodeck1
Że po upgadzie biosu płyta obsługuje athlona 2400+ (to chyba jej max możliwości) to jak najbardziej możliwe, niewiem czy obsługuje dyski 160GB ale to też raczej możliwe, że zniknęły problemy związane z posiadaniem starszego biosu to jak najbardziej możliwe Niewiem co gość rozumie pod pojęciem "kasował się bios"... nie trzymał ustawień?? może nowa bateria rozwiązała problem...

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online