Cytat:
Napisany przez Pagerus
119 zł kosztuje NFSU2 w MM - a NFSU potaniało do 79zł... tylko kto teraz kupi pierwszą część  Pewnie tylko wielcy sympatycy gry, którym nie odpowiadała poprzednia cena gry...
Nie chodziło mi tu o krytykę kogokolwiek... co do NFS to wiadomo było, że gra wyjdzie i będzie zbliżona do pierwszej części (bo to fakt) i czekało się na tę grę chyba tylko z rok... ale HL2 wszyscy się tak zachwycali i w ogóle... czekali z utęsknieniem premiery (wkurzali się o każde przesunięcie) - przy NFS nie spotkałem się z podobnymi opiniami...
Tak więc chyba warto zainwestować to 109, 119 czy 139 zł w niesamowity hit, którym bez wątpienia HL2 jest
Zastanawiam się tylko czy ten numer z lewymi wersjami wypuszczonymi przez Valve to prawda czy nie...
|
Tylko, że w ten sposób zaczynamy rozróżniać, które gry warte są tego, żeby wydać na nie kilka złotych, a które można sobie tylko ściągnąć z internetu... Przykre to, ale kurcze - sam tak na to patrzę!
W każdym razie dla mnie na pewno grą wartą 99 złotych jest Myst IV The Rewelation i tylko czekam, kiedy się pojawi w sprzedaży