Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.11.2004, 10:26   #10
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Panowie nie ma co tu mowic kp jest programem po to by mozna bylo zobaczyc jak nagrywa wam palnik jezeli widac na plytkach wysokie bledy nie jest to wyznacznikiem tego ze nagrywarka jest walnieta lecz nosnik moze byc trefny.
Przy pomocy kp mozna skonfgurowac nagrywarke tak by palila porzadnie (ja mialem taki problem i przypuszczam ze wszystcy) ale przy zabawie z biosami i strategiami wyszlo cos tworczego. Wielu ludzi na forum wymienialo juz sprzet twierdzac ze jest wadliwy ja niezrobilem tego ani razu dalej mam 812 pali dobrze wiec nie mam po co jej wymieniac wystarczy dobrze ja skonfigurowac i bedzie git .
Nastepna rzecza jest ze Kp i nerospeed (jakosc nosnika) pokazuja dokladnie to samo wiec jedynie mozna powiedziec ze kp jest dosyc wiarygodnym programem lecz dla wielu nie jest tak wiec pytanie czy tylko wsadzenie do stacjonarki pozwala powiedziec ze dobrze nagrywa palnik
No moim zdanie to nie wystarczy

Ostatnio zmieniany przez legion : 20.11.2004 o godz. 10:29
legion jest offline