Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.11.2004, 10:56   #226
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez mgit
Ja na dział uwagi i propozycje bardzo żadko zaglądam jak bym wcześnij zauważył ten topik przyklejony to bym tam napisał, ale jak już napisałem nowy temat to chyba można kontynowac dyskusje w tym temacie, bo chyba nie ma sensu jeszcze raz tego pisać tyle że w innym popiku. Propopnuje powórcić do zasadniczego problemu jakim jest znalezienie tejże mp3 Martinš Talbergs & przyjaciele - Balts vai melns
Ja już się Ciebie nie czepiam Chodzi mi o to, że jak widać problem, o których mówimy w tamtym dziale, rzeczywiście ma miejsce i nie jest to tylko nasze widzimisie. Ja też rzadko tam zaglądam, ale z tego, co widzę, Ci z góry zaglądają jeszcze rzadziej

A wracając do Twojego pytania - dalej nie mam pojęcia. Zatrudniłem swoje "tajne programy" , ale żaden z nich nic nie znalazł

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online