Dyskusja: mega lol:D
Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.11.2004, 14:49   #166
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez woitas
napisałem im coś takiego (poza cytatem odpowiedniego paragrafu):

W dalszym ciągu nie otrzymałem odpowiedzi, więc jutro sprawę kieruję
do właściwego organu.
dodatkowo wniosę o zadośćuczynienie z powodu strat poniesionych
poprzez niewywiązanie się z umowy.

1) Umieszczając na stronie opis przedmiotu, wraz podaną cenę firma zgałsza ofertę
2) Składając zamówienie klient wysuwa propozycję zawarcia umowy
3) Firma wysyłając potwierdzenie zamówienia - przyjmuje zgadza się na jej warunki i tym samym umowa zostaje zawarta

dzisiaj idę do znajomego, jest prokuratorem.
dowiem się, gdzie i jak uderzyć.
He he

Ale wiesz, ja powoływałem się na jakiś artykuł, w którego wiarygodność co prawda nie wątpię, ale można było jeszcze znaleźć odpowiednie przepisy i zawrzeć je w tej wiadomości. To zawsze robi lepsze wrażenie

W każdym razie życzę powodzenia. Co prawda uważam, że pomyłka może się zdarzyć każdemu i nie zawsze warto się jej chwytać i korzystać z cudzego nieszczęścia, jednak odpowiedź komputronika na Wasze zamówienia była po prostu hamska i wkurzyła mnie, dlatego kibicuję Wam w dalszej sprawie

Sam żałuję, że nie zamówiłem i nie mogę się teraz z nimi użerać, ale nie jestem tam zarejestrowany, a dla jednej sprawy nie chciało mi się zakładać konta.

Powodzenia !

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online