Problem Ważne!!!!!
Witam wszystkich :-)
Nie wiedzialem jak napisac temat bo sam nie wiem co jest tutaj problemem dlatego pisze na forum i mam nadzieje ze ktos mi pomoze:-)
Sprawa wyglada tak mam juz od jakiegos czasu nagryware liteon LDW411S i sluzy mi bardzo dobrze nigdy nie bylo z nia problemow a mnostwo plytek wypalila,dzieje mi sie cos od pewnego czasu a mianowicie,jak nagrywam film z twardego dysku bezposrednio na plyte nagrywa sie ok( i powinno byc wszystko ok ale tak nie jest )zaraaz po nagraniu sprawdzam film track po tracku czy sie nie wiesza i za kazdym razem pod koniec filmu, filmy sie zacinaja(kilka trackow przed koncem filmu zawsze jest tak samo),lecz ciekawe jest to ze jesli nagram obojetnie jaki film na plyte dvd(rw)i pozniej z dvd(rw) przegram dajac dvd copy nagrany film nie przycina sie i idzie bez problemu wszystko, nie wiem wogole o co tu chodzi mega to dziwne i nigdy mi sie tak nie dzialo...
Czekam na pomoc w tej sprawie moze ktos z Was juz spotkal sie z czyms takim,z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam @lll