Spock i Nimal - zasady prawdopodobieństwa oraz wpływu społecznego (bo o nie również zahaczyliście) znam bardzo dobrze i świadomy jestem tego, co napisałem. Z jednej strony macie rację, nawet jeśli jakaś cyfra nie wypadnie przez 100 kolejnych losowań, to prawdopodobieństwo, że wypadnie w 101 jest cały czas niezmienne (polecam tutaj książki Tyszki, gdzie te mechanizmy są ciekawie opisane). Z drugiej strony - nie można niezauważać, że te zasady często nijak się mają do życia. Wystarczy rzucić okiem na statystyki z kilkudziesięciu ostatnich losowań - ślepy zauważy, że niektóre cyfry po prostu padają częściej. Nawet znając zasady statystyki i prawdopodobieństwa - czy zdrowy rozsądek nie nakazuje jednak na nie postawić?
@Nimal
Ten mój system sprawdzi się zawsze, pod warunkiem, że będziesz konsekwentny (no i miał spore nakłady finansowe

). Tutaj wygrasz zawsze, pod warunkiem, że nie przestaniesz, póki to się nie wydarzy. Możesz mieć cholernego pecha i czekać na to nie wiadomo, ile. Ale ostatecznie to się musi zdarzyć, a kierując się zasadą potrajania stawki, dodatkowo na tym zarobisz
Ale generalnie nie polecam