Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.11.2004, 15:54   #534
sol
Nowy na forum

Data rejestracji: 03.10.2004
sol w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Dzieki Berion zobacze co z tego wyjdzie mysle ze bedzie ok jeszcze jedno pytanko do ciebie ostanio sie mecze zeby nagrac jedna gierke dostałem ja od jednego goscia gierka jest troche walnieta przycinaja sie dema i czesto podczas grania wystepuje
loadig disc potrafi sie doczytywac nawet 10 min podczas grania nie da sie grac zabardzo.Wiec postanowiłem ja nagrac jeszcze raz ale zmarmnowałem 5 płyt i nie ma poprawy nagrywałem, alkocholem, nero i game jackiem i nic ciagle to samo zadnej poprawy najpierw zrzucałem obraz gry na kompa pozniej wypalałem.Sprawdzałem na kilku konsolach i zapewniam to nie jest wina przerobkibki w konsolach ani modelu.Czy to mozliwe ze cos jest z plikami plyty czy to sa jakies błedy ktore da sie usunac gierka jest na dvd jesli wiesz jak to przegrac zeby bylo ok daj znac bo niewim juz jak do tego sie zabrac napewno to tez nie jest wina płytek na których nagrywałem bo były to Tdk na nich mi wszstko dobrze smiga jak masz jakis pomysł daj znac jescze raz dzieki za porady do game jacka 4,0 .
Pozdrawiam.
sol jest offline   Odpowiedz cytując ten post