Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.11.2004, 17:38   #3
pablo.kr
Nowy na forum

Data rejestracji: 19.09.2004
pablo.kr w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
robię wszystko wg Twojej instrukcji przerabiania filmów AVI na DVD . Po WCZYTANIU skryptu AVS robię wszystko tak jak jest to w instrukcji krok po kroku.Zmieniałem kilka razy CCE 2.50 odinstalowałem i instalowałem w inny folderze coraz to inną wersję z coraz to innego żródła z takim samym skutkiem nieraz zrobi 30% neraz 10% i wyłączy mi się komputer.Wczoraj wieczorem zainstalowałem znowu jakiś tam kolejny CCE 2.50 z jakimś crackiem i przy MULTIPASS VBR znowu to samo.Przestawiłem na ONE PASS VBR I poszła całość nareszcie, ale znowu na przerobionym bbrazie pokazał się wstrętny niebieski napis CINEMA CRAFT ENCODER.Mam jeszczeproblem z plikiem audio, otóż mój film ma audio MP3. Przerobiłem go programem AC3MACHINE na plik AC3(przynajmniej tak mi się wydaje)i wtedy gdy przenoszę ten mój utworzony AC3 na ikonkę z tym facetem to nie tworzy mi się żaden nowy plik tylko jakaś notatkaże coś tam się zrobiło.a plik z AC3 pozostaje niezmieniony i nie daje się wczytać do DVD MAESTRO. Acha i jeszcze jedno podczas odpalania DVD MAESTRO pokazuje się komunikat "REAL TIME PREVIEW FUNCIONALITY WILL NOT BE AVAILABLE BECAUSE NO DECODERS HAVE BEEN DETECTED (0x410a0011). Może mam złe programy CCE i dvd maestro.może ktoś się zlituje i prześle mi na maila dobrze działające programy. pablo.kr@interia.kr

Ostatnio zmieniany przez pablo.kr : 22.11.2004 o godz. 17:44
pablo.kr jest offline   Odpowiedz cytując ten post