Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.11.2004, 12:56   #7
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez ceramik
wszystko ok tylko ja mam 1633 a po wgraniu zrobilo sie 1653 tak ma byc? i z jaka predkoscia nagrywac DVD-R 1x-4x /max ile sie da?

Mam nagrywarke do CD a teraz DVD dodatkowo i taki blad DVD-R bo z DVD+RW wszystko bylo ok

to wgraj ze strony codekow bios BS0C i zaktualizuj go oryginalny ze strony litka BS0K i zobacz wtedy

P.S. a kto kazal ci przeflashowywac nagrywarke do "wyzszego modelu"

zorgc - podal ci tylko linki