Cytat:
Darek (05-06-2002 13:08):
Chyba Dek miałeś jednak rację, wyczytałem w instrukcji InCD że jednak dla nagrywarek obsługujących cd-mrw jest możliwość wybrania tej opcji. Tylko że u mnie nigdzie jej nie ma. Próbowałem z różnymi wersjami InCD i taka opcja się nigdy nie pokazuje a przecież mam taką samą Yamahę jak Ty. Poradź jak do tego dojść, jaka to jest wersja tego InCD 3.14 - czy to full czy update i czy może coś jeszcze trzeba doinstalować. Wyczytałem że potrzebny jest jeszcze jakiś 'Remappers'. Czy Ty go doinstalowywałeś?
Pozdrawiam i zwracam honor i z góry dziękuję za odpowiedź.
|
Może zaczne od tyłu

a właściwie od pytania)
- co to jest remappers?
A teraz odpowiedzi pomijająć InCd w wersji 3.14 moge ci zaproponować wersje InCD3280up.exe (tak nazywa się plik instalacyjny) (a opis tyczy się też weersji 3.14) dalej po instalacji na dole pojawi się ikonka InCD kliknij na niej prawy i wybierz "properties" wyświertli się okno i wibierz tam drugą zakładkę. Na dole będzie do wyboru m.in. "formatowanie w formacie CD-MRW" następnie włuż płytę CD-RW i ją zformatuj w podobny sposób jak wybrałeś "properties". I tyle .
Znalazłem też readera cd-MRW a nazywa się EasyWriteReader.exe i w ten oto sposób wszystkie problemy z czytaniem MRW znikają
Powodzenia
A tak na marginesie to firmware mojej CRW3200-VK teraz to 1.0d ale zaczynałem od 1.0b i też mrw działał.