Dyskusja: Half-Life 2
Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.11.2004, 07:00   #243
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Kasprzak
@andrzej9 - tak! na Steamie trzeba byc zarejestrowanym (w przypadku oryginalnej wersji)Juz widzialem jakies patche w stylu NOSTEAM . Walcza z piractwem ostro.
Czy ja wiem, czy oni w ten sposób rzeczywiście walczą z piractwem... Jak dla mnie to walą jak zawsze w uczciwych użytkowników, którym cholernie utrudniają życie. A piraci i tak liczą się z utrudnieniami, a nie ma takich zabezpieczeń, których by nie obeszli. Też mnie wkurza, nawet tutaj na forum, jak tylko czytam, kto ile ściąga, a jakoś niewiele osób planuje kupno oryginała, ale cholera - nie tędy droga.

Gdybym kupił tą grę, a nigdzie nie byłoby informacji, że do gry konieczne jest posiadanie internetu, to już bym się nieźle wkurzył (i prawdopodobnie grę oddał do sklepu). Ale jakbym jeszcze nie mógł się zalogować i musiał czekać kilka godzin lub dni, żeby w końcu móc zagrać w coś, za co zapłaciłem duże pieniądze, go już bym cholery dostał.

Naprawdę - nie tędy droga!

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post