Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.11.2004, 09:16   #11
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez slatas
Czesc (liteon1633s)
A ja mam taki problemik- nagrałem płyte dvd+r double layer firmy Platinum w kompie wszytko ok, natomiast na stacjonarnym sprzecie w w polowie filmu stop i dalej ani rusz. Jestem poczatkujacy w nagrywaniu płytDVd, chyba bede musial potrenowac na tańszych plytkach. Moze cos podpowiecie w tym temacie. Weryfikacja po nagraniu przeszła ok.

po pierwsze twoj odtwarzacz stacjonarny moze nie obslugiwac DVD+R-DL

PO drugie to zycze szczescia w trenowniu na "tanszych nosnikach" na litku

na litku pal na markowych plytkach i w dodatku plusach, bo takie lepiej wypala