Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.06.2002, 20:53   #11
Darek
Gość

Może zaczne od tyłua właściwie od pytania)
- co to jest remappers?
A teraz odpowiedzi pomijająć InCd w wersji 3.14 moge ci zaproponować wersje InCD3280up.exe (tak nazywa się plik instalacyjny) (a opis tyczy się też weersji 3.14) dalej po instalacji na dole pojawi się ikonka InCD kliknij na niej prawy i wybierz "properties" wyświertli się okno i wibierz tam drugą zakładkę. Na dole będzie do wyboru m.in. "formatowanie w formacie CD-MRW" następnie włuż płytę CD-RW i ją zformatuj w podobny sposób jak wybrałeś "properties". I tyle .
Znalazłem też readera cd-MRW a nazywa się EasyWriteReader.exe i w ten oto sposób wszystkie problemy z czytaniem MRW znikają

Powodzenia
A tak na marginesie to firmware mojej CRW3200-VK teraz to 1.0d ale zaczynałem od 1.0b i też mrw działał.[/quote]

Niestety u mnie nie ma do wyboru opcji cd-mrw w properties na drugiej zakładce. Nic takiego nie istnieje, próbowałem z wersją InCD 3.24 oraz 3.29 - 3.28 nie posiadam no i niestety nic takiego się nie pokazało. Tak jak by nagrywara tego nie obsługiwała. Nie mam pojęcia dlaczego się tak dzieje. Może to kwestia innego podłączenia, na osobnej taśmie a nie z dvd-romem tak jak ja mam, no albo firmware spieprzony. Powiedz jak wymienić firmware bo mam 1.0d tylko nie wiem jak to zrobić. Czy da się to zrobić we własnym zakresie? Szkoda bo zależy mi na tej opcji.

Pozdrawiam