Cytat:
|
Napisany przez epol
To tez by sie przydalo. Refleks juz nie taki.
Ja takze czesto jezdze srodkiem drogi, ale tylko wtedy gdy jest taka mozliwosc. Jest tak wygodniej i wieksze pole manewru gdyby cos wyskoczylem z boku, no i oczywiscie te cholerne dziury z boku drogi sie omija.
Są kobiety co/niektore kobiety prowadza bardzo dobrze.
|
Wiesz, ja też jeżdżę w pewnej odległości od rowu, ale jak jest pusta droga/ulica a nie jak jest ruch jak w Rzymie.
Ostatnio stoje sobie na parkingu, takim gdzie są dwa rzędy dla aut, ja stanąłem pomiędzy tymi rzędami czyli prostopadle to aut, ale tak, zeby inni mieli wyjazd (z tych dwóch rzędów jest wyjazd z dwóch stron), więc nikomu nie zawadzałem. Nikomu! A tu nagle (kobieta

) wyjeżdża i ma problem z przejazdem obok mojego auta (a uwierzcie mi, TIRem by tam przejechał

) (ja stoje koło auta, bo tylko na chwilę sobie stanąłem) a ta kobieta macha mi rękami, żebym się usunął (a u nas jest taki ruch na rynku, że musiałbym cały rynek objechać, żeby tylko zrobić jej miejsce) to ja jej też macham rękami, żeby jechała, a ona znów mi macha i tak w kółko

W końcu wygrała ze swoim strachem i przejechała z metrowymi przerwami z obu stron swojego auta

hehe Kobiety mnie zadziwiają.
Fakt, niektóre jeżdża lepiej od niejednego faceta