Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.11.2004, 01:12   #3
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Maras2
Nie piszcie proszę o innych nagrywarkach niż firmy liteon. To forum jest tylko o liteonach, a jeżeli odważycie się napisać, że może być lepszy sprzęt niż w/w to natychmiast narazicie się na atak. No bo po co kupować nagrywarkę, która wszystko wypala i nie trzeba jej flaszować raz w górę raz w dół, żeby w ogóle coś osiągnąć. Przepraszam, jeżeli kogoś uraziłem. Moim zamiarem nie jest wszczynanie wojny między posiadaczami różnego sprzętu, a tylko uświadomienie niektórym, że istnieją inne palniki niż tylko liteon. Dla wyjaśnienia osobiście posiadam LG GSA 4040B i jestem z niej bardzo zadowolony. Po prostu nie mam z nią żadnych problemów. Bardzo byłbym zadowolony, gdyby to wspaniałe forum znów było takie, jak dawniej, czyli:
bez szydzenia z kogoś, kto ośmielił się wiedzieć mniej, niż reszta wyjadaczy. Po prostu nie chcesz pomóc-to nie pisz nic. Myślę, że tak byłoby grzeczniej i przyjemniej, a samo forum znów stałoby się miejscem, gdzie można uzyskać pomoc; nie zaś kabaretem.
Stary!

Każdy widzi to, co chce widzieć

Jeżeli widzisz tylko ataki posiadaczy Liteona na inne maści

To otwórz oczy!

W tej chwili bez szukania wymieniam ci kilku gości

Co tylko piszą, że Litek to gówno

Więc nie gadaj bzdur - a ten temat to chyba raczej na off-topic, co?

A temat wiedzących mniej przewijał się już setki razy!

Po 150 pytaniu: "Co kupić?" lub "Różnica między DVD+R i DVD-R"

Anielska cierpliwość ma prawo się skończyć, no nie?

Ty też jak zaczynałeś to pytałeś co to DVD-ROM?

Jeszcze raz powtórzę:

To, że ktoś jest zielony i wie mniej

Nie znaczy, że musi z siebie robić analfabetę, kalekę czy ofiarę losu :\

Bozia oczki, rączki i rozumek dała?

Tylko instrukcji aniołki nie dołączyli jak tego używać, prawda?

VIZZARD jest offline