Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.11.2004, 14:10   #6
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Z góry już wszystkim dziękuję. Pierwsze maile wysłałem, zaraz będę słał dalej

Jeszcze tylko uzupełnienie opisu i mała poprawka:

Otóż oprócz wyboru, który zbiór ikon bardziej nam odpowiada, trzeba również stwierdzić, jak bardzo. Tzn. - jest skala ocen od -3 do 3, gdzie 0 oznacza, że nie mamy zdania, -3 - że wolimy zdecydowanie wariant po stronie lewej, 3 - że wariant po stronie prawej. -1 i 1 oraz -2 i 2 nie są zdefiniowane, ale można to mniej więcej określić, że jedynki oznaczają - że raczej wolimy wariant lewy lub prawy (odpowiednio wartość ujemna i dodatnia), a dwójka trochę większe zdecydowanie.

Żeby trochę ułatwić sprawę zrobiłem prostu formularz w Excelu, w którym wystarczy czymkolwiek (np. krzyżykiem) zaznaczyć właściwe rubryki, oraz zeskanowałem wzór formularza, który się przy tym wypełnia (w Excelu zrobiłem według niego).

Całość zajmuje dokładnie 1,18MB

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post