Dyskusja: Half-Life 2
Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.11.2004, 17:59   #281
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Y@nkee_PL

jeszcze jakieś pytania i wątpliwości czemu to wydanie wygląda jak wygląda?
O tak, i to bardzo dużo...

Cytat:
ja to polskiego wydania nie mam akurat żadnych zastrzeżeń, po prostu Nicolas Games dostosowało się do polskich realiów i dlatego za grę płacimy TYLKO 109-139zł (zależy od sklepu), a za taką kasę wyglądać to inaczej nie może
??!!?? Nie może ?? Jak to nie może? Druk instrukcji to koszt kilkudziesięciu groszy, góra 2 - 5 złotych. Ładne pudełko na pięć płyt do może 2 złote. I co, nie może?

Poza tym jakie dostosowanie do polskich realiów? Gra za 120 to ma być dostosowanie do polskich realiów. Gdzie, jak mnie sami ostatnio poprawialiście średnia płaca wynosi 800 złotych?? Czyli co, mamy płacić 1/7 miesięcznej płacy za grę?? To tak, jakby amerykanow kazano płacić 300 - 500$! A kto by tam tyle zapłacił?

Tak więc nie ma żadnego dostosowania do polskich realiów. No, może w pewnym sensie tak, bo tak po prostu nasze realia wyglądają, ale to nie jest normalna sytuacja i ja tu widzę dużo miejsca do narzekania...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post