Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.11.2004, 18:44   #1118
AleX69
.::MaNNErS:SuCk::.

Data rejestracji: 25.02.2004
AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez fllanker
Witam jestem nowicjuszem na tym forum i mam troszke lamerskie a moze nie pytanie
otoz mam w domu neca 2500 narazie do testow i zauwazylem ze np po nagraniu i zamknieciu tacki slychac takie trzy delikatne pykniecia to chyba bedzie najlepsze okreslenie pytam oto poniewaz nagrywarka nie jest nowa a ja chce sie supewnic ze tak powinno byc bo koles od ktorego ja mam mowi ze tak jest we wszystkich nec'ach
ale wiadomo jak jest i mysle ze sa na tym forum konkretni kolesie ktorzy odpowiedza mi na to pytanie i mzoe nawet dlazcego tak jest bo byc moze tak ma byc faktycznie ale ciekawy jestem zwlaszcza ze nie dlugo mam za nai zaplacic wiec prosze o szybkie odpowiedzi
raz jeszcze powtorze to co ci pisalem na pivie ... doskrob sobie jeszcze troche kasy i kup pionieer'a albo nowszego neca 3500, niz stara i wolna 2500 z ameryki
... i jeszcze doszukujesz sie stukniec/pykniec/klikniec