Dyskusja: Half-Life 2
Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.11.2004, 22:15   #288
Pagerus
.: Zapracowany :.

Data rejestracji: 23.01.2003
Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
??!!?? Nie może ?? Jak to nie może? Druk instrukcji to koszt kilkudziesięciu groszy, góra 2 - 5 złotych. Ładne pudełko na pięć płyt do może 2 złote. I co, nie może?

Poza tym jakie dostosowanie do polskich realiów? Gra za 120 to ma być dostosowanie do polskich realiów. Gdzie, jak mnie sami ostatnio poprawialiście średnia płaca wynosi 800 złotych?? Czyli co, mamy płacić 1/7 miesięcznej płacy za grę?? To tak, jakby amerykanow kazano płacić 300 - 500$! A kto by tam tyle zapłacił?

Tak więc nie ma żadnego dostosowania do polskich realiów. No, może w pewnym sensie tak, bo tak po prostu nasze realia wyglądają, ale to nie jest normalna sytuacja i ja tu widzę dużo miejsca do narzekania...
Dostosuj się w końcu do polskich "realiów" Jest jak jest - a Ty tylko ciągle narzekasz i narzekasz jak typowy statystyczny Polak... Tu nie Ameryka - gdzie wszystko super, hiper wydane można mieć za parę groszy... Ja tam się cieszę, że mam grę - chodzi dobrze, wydana może super nie jest - ale to pudełko w sumie mi się podoba - a że nie ma 1000 stronicowej instrukcji, do której i tak zajrzałbym pewnie tylko raz i to co najwyżej na klawiszologię (która w tej "ulotce" zajmuje jedną stronę) - to po cholerę mi większa instrukcja To nie jakiś Baldur's Gate czy inny NWN w którym instrukcja naprawdę się przydaje - bo masz opisane tworzenie bohatera, czary i inne tego typu rzeczy. W HL2 bohatera masz od razu stworzonego, czarów nie potrzebujesz - tylko bierzesz gnata i idziesz do przodu ku wyznaczonemu celowi - dojściu do następnego levelu... A jak zachciewa Ci się prezentów - to kup sobie amerykańskie wydanie gry Silver czy Gold i bądź zadowolony