Cytat:
Napisany przez Pagerus
Dostosuj się w końcu do polskich "realiów"  Jest jak jest - a Ty tylko ciągle narzekasz i narzekasz jak typowy statystyczny Polak...  Tu nie Ameryka - gdzie wszystko super, hiper wydane można mieć za parę groszy... Ja tam się cieszę, że mam grę - chodzi dobrze, wydana może super nie jest - ale to pudełko w sumie mi się podoba - a że nie ma 1000 stronicowej instrukcji, do której i tak zajrzałbym pewnie tylko raz i to co najwyżej na klawiszologię (która w tej "ulotce" zajmuje jedną stronę) - to po cholerę mi większa instrukcja  To nie jakiś Baldur's Gate czy inny NWN w którym instrukcja naprawdę się przydaje - bo masz opisane tworzenie bohatera, czary i inne tego typu rzeczy. W HL2 bohatera masz od razu stworzonego, czarów nie potrzebujesz - tylko bierzesz gnata i idziesz do przodu ku wyznaczonemu celowi - dojściu do następnego levelu...  A jak zachciewa Ci się prezentów - to kup sobie amerykańskie wydanie gry Silver czy Gold i bądź zadowolony 
|
a widzisz to jednak sie z toba nie zgodze i popre andrzeja poniewaz ma racje.
srednie zarobki w polsce wynosza okolo 1000 zl a z tego odejmij oplaty (jak mieszkasz sam) i ile ci zostanie na zycie

a gra kosztuje srednio 115 zeta.
niestety w innych krajach jest inny stosunek cen do zarabianej kasy i tam mozna sobie pozwolic na kupowanie orginalow od reki i nie odczujesz tego a u nas no niestety albo gra albo zarcie - ja zyje juz na wlasny rachunek wiec wiem co to znaczy jak masz wydac 115 zeta na gre to sie zastanawiasz czy nie lepiej jej nie kupowac a przeznaczyc te pieniadze na zycie (przetrwanie od 1 do 1).