Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.11.2004, 10:33   #55
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
mam prawko ponad 8 lat. ostatni raz jeździłem w czasie egzaminu - no cóż, tak się złożyło...
2 miesiące temu kupiliśmy uno '94.
no i pomału zaczynam jeździć.
mimo, że wiem niby co i jak, to jednak mam na tyle rozumu, żeby narazie nie wypuszczać się samemu.

martwi mnie w projekcie ustawy jedno:
16-latek, który zda egzamin na prawo jazdy, będzie mógł jeździć w towarzystwie spokrewnionego opiekuna, ale tylko z prędkością 50 km/h w mieście i 80 km/h poza miastem.

16 latek będzie mógł jechać pod opieką osoby dorosłej... 18 latka?
czyli dziecko będzie pilnowało dziecko...
bez obrazy, ale mentalność chłopaków w wieku < 20 lat jest bardzo dziecinna (nie bez powodu dziewczyny w waszym wieku wybierają starszych).

z testami psychologicznymi będzie tak, że zapewne będą płatne.
efekt? kursanci będą szli do tych ośrodków, które zapewnią im bezproblemowe ich przejście.

woitas jest offline   Odpowiedz cytując ten post