Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.11.2004, 09:45   #55
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez fllanker
Witam jestem nowicjuszem na tym forum i mam troszke lamerskie a moze nie pytanie
otoz mam w domu neca 2500 narazie do testow i zauwazylem ze np po nagraniu i zamknieciu tacki slychac takie trzy delikatne pykniecia to chyba bedzie najlepsze okreslenie pytam oto poniewaz nagrywarka nie jest nowa a ja chce sie supewnic ze tak powinno byc bo koles od ktorego ja mam mowi ze tak jest we wszystkich nec'ach
ale wiadomo jak jest i mysle ze sa na tym forum konkretni kolesie ktorzy odpowiedza mi na to pytanie i mzoe nawet dlazcego tak jest bo byc moze tak ma byc faktycznie ale ciekawy jestem zwlaszcza ze nie dlugo mam za nai zaplacic wiec prosze o szybkie odpowiedzi
Takie potrójne pyknięcia rzeczywiście występują w 2500A

Ale faktycznie - jak to zauważył AleX69

Może wystarczy jedno pyknięcie w co innego?
VIZZARD jest offline