Dyskusja: Half-Life 2
Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.11.2004, 10:10   #301
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
ludzie.. a nie mozecie zamiast rozdrapywac strasznie przykre rany [zarobki :/] pojsc i pograc?

ja gram min z powodu tej pani... zaprosilbym ja z radoscia nie tylko na bilard

ps. wydanie gry mi kompletnie nie przeszkadza - mam wiele oryginalow, plyty 'startowe' i tak trzymam w slimach przy monitorze, oryginalne opakowania, tak jak caly smietnik komputerowy sa w pudle po monitorze - mam na nie patrzec caly czas? bardzoej wkurzyl mnie proces instalacji, czas trwania instalacji i kilka zabawnych rzeczy, jak np. to ze to valve decyduje w jaka wersje gry gram, ze nie mam mozliwosci powrostu do starej wersji po zainstalowaniu patcha - wiem, ze i tak normalnie gra sie w najnowsza - ale ja sobie wolnosc cenie.. duzo bardziej niz 100 stronicowa instrukcje

co do samej gry - rozbraja mnie ona calkowicie, wczoraj po dlugim czekaniu [praca i zycie mecza] zainstalowalem - skonczylem grac ze 3 h temu i tyle tez spalem, motyw falliczny jest zauwazalny [podobna konstrukcja do Wiezy Jerreca], grac bede po pracy jeszcze i jeszcze i jeszcze - czekajac na kolejne pojawienie sie alyx...

kto jeszcze nie kupil niech kupuje - warto, naprawde warto przez ten miesiac nie palic i nie pic

ps. jak robicie screeny ustawcie sobie jpeg quality na 100 - bo defaulotwe 90 jest jednak jakies takies za male i obrazki wychodza nie tak slicznie jak powinny

Ostatnio zmieniany przez -Sid-The-Rat=> : 26.11.2004 o godz. 10:23
-Sid-The-Rat=> jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online