Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.11.2004, 14:14   #208
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Lashe
Witam,

mam nagrywarke 451S z oryginalnym biosem i dowiedziałem się przypadkiem na forum szukając info o zabezpieczeniach, a tu prosze mogę mieć 832S z DL

Czytałem do 4 rano forum, aby się podładować wiedzą, ale zgubiłem się już w tym wszystkim i mam małe pytanko:

Czy ja zrobie 451@832 to w końcu będę miał możliwość nagrywania DVD x8 czy nie bo sorry ale już na maxa się zakręciłem. Ew. jeśli tak to który biosik mam wgrać i czy muszę coś zaznaczać(zmieniać) dodatkowo w omnipatcher ??

Dzięki za informacje
pozdrawiam
8x bedziesz mogl nagrywac +R
4x -R - ograniczenie roznica w elektronice
2,4 +R-DL

reszta CD-R tak jak w 832

co do biosu to wszysko zalezy od egzemplarza nagrywarki

co do omni to zaaplikuj strategie zapisu, mozesz zwiekszyc predkosc odczytu, i autobitsetting jak chcesz miec DVD-ROMi nagrywaj na plytkach markowych

P.S
qfa moj 1k list na forum
for @ll

Ostatnio zmieniany przez icemac : 26.11.2004 o godz. 14:28
icemac jest offline