Dyskusja: zabezpieczenia
Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.06.2002, 22:08   #7
ZiP
Wyjadacz

Data rejestracji: 09.05.2002
ZiP zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
-Sid-The-Rat=> (06-06-2002 21:46):
ZIP - blad
odczyt tylko pierwszej sesji jest potrzebny TYLKO do key2audio i innych zabezp audio!
po co kalibracja lasera
cos co nigdy nie powinno byc zaznaczone to 'nie naprawiaj danych subkanalowch' - to jest do PSXa!
A komu przeszkadza kalibracja? Niepotrzebne? Możliwe. Komu przeszkadza nie naprawianie subkanałów? Wiem, że głównie gierki na "GrajStację" tego używają. Niech sobie będzie zaznaczone, świat się od tego nie zawali. Przecież to miało być uniwersalne ustawienie, również dla Key2Audio i PSX, nie tylko zabezpieczeń dla PC. Opcje, które zaznaczyłem na pewno NIE SĄ zoptymalizowane dla każdego zabezpieczenia pod względem szybkości: np. "inteligentny skaner..." TYLKO przyspiesza odczyt niektórych płyt, ale jego użycie może spowodować niewłaściwe działania kopii, dlatego go nie używam.
W skrócie: większość opcji zaznaczonych przeze mnie jest zbędna dla niektórych typów zabezpieczeń, to ma być uniwersalne, nie wydajne.