Dyskusja: Lg Dv8631v
Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.11.2004, 01:20   #6
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez xDzidek
No dobra, takie obsługuje, ale czy komuś sie udało zmusić go do pokazania napisów. Mam instrukcje w której generalnie nic nie ma (jak to instrukcja - i potem sie ludzie dziwią że Polacy nie czytają <lol> ) i nawet nagrałem napisy na płytę DVD w formacie str oraz sub (i razem i film z jednym typem napisów) ale za cholere nie wiem czy działają bo nic nie ma

Wciskam subtitle i nic, miał srt czytać, nie czyta, albo cos zle robie. Napisow typu sub jest zbyt wiele rodzajow zebym wszystkie sprawdzil ale te co nagralem nie chodzily. Napisy konwertowalem programem SubtitleWorkshop.

Bede wdzieczny za jakiekolwiek informacje. A moze macie jakis inny sprawdzony sposob na konwersje napisow, inny soft np. lepszy ?

dzidek
Jeżeli chodzi o konwerter - to ten jest jednym z lepszych

A jeżeli chodzi o wyświetlanie napisów - to już jakiś użytkownik LG niech się wypowie
VIZZARD jest offline