Kod:
pojedziesz za granicę na wakacje popracować np na 3 miesiące
a niech stracę jesteś po studiach i pojechałeś na 6 miesięcy
- zasuwałeś parenaście godzin dziennie nie miałeś czasu podrapać się
po tyłku - wracasz do domciu włączasz neta W KOŃCU - włazisz na
forum a tu ZONK twoje konto zostało skasowane - na twoim ulubionym forum
na którym spędziłeś tyle miłych chwil skasowali ci konto A TO CHAMY już
więcej tu nie zaglądne !!!
sytuacja oczywiście czysto teoretyczna (ci co mnie znają wiedzą że czasami włącza mi się pisanie takich historyjek

) ale powiedz sam jaki czas ustawić 3 miesiące to na pewno za mało 6 miesięcy - niby już można bo w takim czasie ktoś powinien się chociaż raz zalogować ale - wiele osób udzielających się na tym forum powiedzmy że w "moich" czasach i wcześniej i później było wielu tak wartościowych ludzi że ich konta powinny zostać (cytując Owsiaka) do końca świata i o jeden dzień dłużej
zreszta niektórzy z nich np wspomnę tu c0rdat'a zagląda mimo wszystko na forum chociaż nie wtrąca się w dyskusje (chyba nawet wiem dlaczego)
wracając do tematu chyba głupio byłoby wykasować konto np obara który zarejestrował się w pierwszym roku działania forum i od 2 lat nie zalogował się
ja osobiście nie chciałbym aby niektóre konta zostały przejęte przez nowe osoby bo trochę dziwnie byłoby gdyby konto jakiejś wartościowej osoby zostało przejęte przez jakiegoś ......... (szkoda pisać)
uważam dlatego że nie powinno się kasować kont na które ktoś się nie zalogował przez dłuższy czas - wydaje mi się że jeżeli już kasować to należałoby połączyć czas nielogowania się z liczbą postów (np mniej niż 5 postów plus rok nielogowania czy coś w tym stylu)
generalnie jako odpowiedź daję nie
PS to jest tylko moja prywatna opinia