Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.11.2004, 10:37   #9
darantus
Bywalec

Data rejestracji: 01.10.2003
darantus w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Witam M.
Na początek każdy będzie chwalił swoje,to, co wybierzesz pretensje do siebie..Ale serio wybrałem Toshibe, dlaczego?? Ponieważ jest TO Toshiba -samo mówi za siebie nic nie mam do, litków ale jako optyka to Yamacha Toshiba Nec....Widzisz w instrukcji ile godzin wynosi MTBF 100.000 godz. Mam DVD SD-M1612 od 2 lat nie było płytki żeby nie przeczytała u kumpli z płytkami różnymi problemy u mnie tak jak wspomniałem czyta wszystko (b.dobra korekcja błędów) myślę, że nag.DVD tak samo będzie się spisywała.Co do nag.CD nie brałem tego pod uwagę, ponieważ mam litaka CDRW LTR52327S dla mnie jest to najlepszy napęd do rysowania zabezpieczeń nie spotkałem jeszcze zabezpieczenia by duet litek LTR52327S,+DVDTOSHIBA SD-M1612 czegoś nie złamał (bez problemuSimy2-safedisc3.2).Biorąc pod uwagę prędkości w najbliższym czasie update firmware tak jak piszą- czego więcej. Na dzień dzisiejszy też miałem problem miedzy NEC a ta mojąToshiba może z powodu tego 2letniego działania bezawaryjnego DVD wybrałem TOSHIBEAle dla mnie to dobrze mierzysz miedzy tymi urządzeniami.
darantus jest offline   Odpowiedz cytując ten post