Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.11.2004, 15:04   #13
boryskul
Nowy na forum

Data rejestracji: 21.11.2004
boryskul w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez darantus
Witam jestem szczęśliwym posiadaczem tego cudu od 2 dni z firmware TU31.Pali jak na razie super. Bawię się na razie przede wszystkim na RW tzn.Mint DVD+RW 4X mało markowej OMEGA DVD+RW 4X oraz OMEGA DVD-RW 2X( u kolegi LG nie ruszyła tych płytek nowych) u mnie bez problemu.Nagrywam dane filmy mp3 jak na razie wszystko super.Trzy filmy nagrałem na DysanDVD+R 1-2.4X, Prostore DVD+R 4X,Prostore DVD-R 4X jak na razie super w innych odtwarzaczach działają super.Jest bardzo cichym napędem(na razie sprawdzone przy tych predk.). W najbliższym czasie rzucę kilka obrazków.
stary gdzie ty ten firmware wytrzasnoles?? czy to jest typowy do tej wypalarki??

Mam juz od kilku dni ten sprzet i muszę powiedzieć ze mi sie podoba. Wprawdzie nie jest w 100% cicha bo gdy wypalalem plytke CD (muzyka - oryginal) to musze powiedziec ze zaczela troche buczec, co nie zdarza sie przy DVD. Wszelkie problemy w wypalaniu stwarzal mi Nero (a nawet przypuszczalem ze nagrywarka ) Jednak po zainstalowaniu CDBurnXp pro wypalanie DVD stało sie przyjemnością . Tak więc musze powiedzieć ze sprzet jest OK . Nie grzeszy wyglądem (jest normalna, prosta), nie jest za glosna (szczegolnie przy DVD). Jednak plyty Media-store DVD+R nie przypasowaly jej i nie moze ich odczytywac :\ ale walic ten szajs! lepiej doplacic kilka groszy i kupic cos lepszego (propnuje TDK, benQ, i zapewne Verbatim choc jeszcze nie dostalem ich)a obejdzie sie bez stresu Przejdzmy do meritum, wypala bardzo ladnie, nie sprawia problemu z normalnymi (markowymi) plytami DVD. Niestety plyt z DL nie wypalalem ale jest najszybsza na rynku (jak do tad) 5x, mysle ze se poradzi

Ostatnio zmieniany przez boryskul : 30.11.2004 o godz. 15:07
boryskul jest offline   Odpowiedz cytując ten post