Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.11.2004, 17:47   #12
Predi
Niezarejestrowany

Data rejestracji: 16.04.2002
Predi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
wiesz jestem katolikiem i pojecie zycia smierci wiaze mi sie nierozerwalnie z zyciem/smiercia duszy.... nie bede sie na tym polu klocil

co do opisow wysikiwanej raczki to aborcja ta odbyla sie wlasnie na legalu w szpitalu

wyjezdzam z wychowaniem alkocholu gdyz ja sie pierwszy raz napilem alkocholu dokladnie w dzien mojej 18-stki i znam conajmniej kilka osob ktore zrobily to samo, jest to o dziwo dla niektorych mozliwe i tu dziekuje za wychowanie rodzicom i wlasnemu rozdadkowi/zaparciu czy co tam.... noi nie wiem czemu odnosisz to do Siebie i swojej rodziny.....?

bycmoze nie zagraza w wieku 13 lat... ok mozliwe - nie znam sie tak mi sie tylko wydaje ze organizm 13-latki jest jeszcze niegotowy na dziecko

edukacji milosci ja sobie nie wyobrazam i to jest problem...... wystarczy spojrzec na dzisiejszych gowniarzy wlasnie w wieku 13lat - wlasnie alkochol, makijaz, "zmienianie chlopca czy dziewczyny" co miesiac, szpanerstwo itd.... teraz trendy staje sie zaliczanie, dziewczyny wstydza sie byc dziewicami..... no rece opadaja..... jak sie slyszy 15-so latke wstydzaca sie dziewictwa.... i chodzi mi oto zeby tym dzieciom ktos zaczal tlumaczyc nie jak sie zaklada gume, tylko jak zyc... no ... niewiem.... dla normalnie

edit: co do skrobanki to dla mnie po prostu nieludzkim jest podejsc do plodu jak do kawaka miesa i go pocwiartowac... niewazne co myslimy o zabijaniu nienarodzonych dzieci...... niektorzy mowia zeby byla kara smierci ale humanitarna tzn np odbywala poprzez podanie zastrzyku.... a z plodami co sie robic? CWIARTUJE

co do glupka to przepraszam, unioslem sie

Ostatnio zmieniany przez Predi : 30.11.2004 o godz. 17:51
Predi jest offline   Odpowiedz cytując ten post