Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.12.2004, 21:33   #69
Predi
Niezarejestrowany

Data rejestracji: 16.04.2002
Predi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
dobra tyle ze sex jest uzupelnieniem milosci!! wg mnie
tzn masz tu skale : (calosc 100%)
[***************************************####]
gwiazdki to jest milosc itd ito, plotek to jest sex, jezeli gwiazdki beda wypelnione to nawet przy kiepskich plotkach masz kupe procent szczescia nie?
a teraz masz inna skale:
[*********************#####################]
(liczmy ze pol na pol) i majac taka skale to faktycznie sie dziewczyna przestraszy widzac 10cm, co w gornej skali wcale nie jest jeszcze takie straszne....

liczy sie jakosc

a co do kosciola, jak pisalem wyzej nie bede bronil ani popieral kosciola bo chce sie wyklucic po swiecku, co o tym myslimy, a nie klocic sie o kosciol

>>>>"hmm... moja zona jest piekna cudowna wspaniala i za***ista w lozku... >>>>no ale skad ja moge wiedziec ze jest za***ista skoro nie robilem tego z >>>>inna..."
no wlasnie, jezeli bedzie ja nadal kochal, a bedzie bo mysli o poprzedniej go nie beda dotyczyc, to nigdy tak nie pomysli, mam dziewczyne i czasem jak patrze na jakas laske to tak se mysle..... eh fajna.... kur** co ja robie i tu walniecei w pale.... chyba ze to tylko ja taki jestem niezdradliwy (chyba mam jakas blokade myslowa ), a o sex sie nie boje, jak bedzie porazka to ja naprawde kocham ja za co innego...... i bede kochal nawet jak bedzie kochanka do D i wierze w to samo z jej strony (jak na razie wszysko wskazuje ze slusznie)

a na koniec: a nie uwazasz ze "to co najlepsze" czyli dziewictwo nie powinno jednak przypasc tej prawdziwej polowce?
Predi jest offline   Odpowiedz cytując ten post