Dyskusja: Moje zale :(
Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.12.2004, 22:19   #4
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
andrzej....
Tak, zgadzam się, że niektóre gry rzeczywiście sporo mogą tracić przez braki w technologii starszych kart graficznych, ale na szczęście ciągle pozostają grywalne. Zresztą zmianę karty graficznej jeszcze mogę zrozumieć, pod warunkiem, że nie jest to karta za 2 tysiące, jak za mniej niż połowę można mieć praktycznie to samo, tylko z mniej szpanerskim oznaczeniem...

Natomiasta naprawdę nie rozumiem osób, które mają procesory taktowane częstotliwościami około 1,5 - 2 GHz i nie mogą się doczekać aż sobie go zmienią na nowy. Po cholerę??

Pamięć można dokupić - to rzeczywiście dodaje komputerowi mocy, chociaż oczywiście też do pewnego poziomu. Reszta według mnie może starczyć na naprawdę długo.

A co do kupionej przez Ciebie płyty i braku SATA to szczerze mówiąc nie uważam, żebyś wiele stracił. SATA w obecnej postaci jest według mnie kompletnie bezużyteczne, a zanim pojawi się rzeczywista różnica w wydajności, minie jeszcze sporo czasu. A i zapewne wcześniej pojawi się nowa technologia płyt głównych specjalnie do tego przystosowanych.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post