zanim zabrałem głos to poczytałem trochę na temat twojego benq Sławku i trochę innych twoich opini na temat neca bo takiego miałeś oraz liteona jak dobrze pamiętam
stwierdziłem że co nowy napęd u Ciebie to strzał w dziesiątkę a swoją drogą to ile jeszcze ich zamierzac kupić czy zmienić? Firma BenQ (Philips) nie cieszy się zbyt dużą popularnością w Polsce mimo tak pięknych testów , użytkownicy skarżą się na kródką żywotność tych napędów 50 000 godzin a w rzeczywistości to jest dużo mniej
czytałem również to że piszesz na temat testów chipa że są wiarygodne Być może tak jest ale w testach chipa BenQ ma czwarte miejsce Na pierwszym jest TDK potem LG i Nec jak dobrze pamiętam
Opieram te swoje wszystkie wypowiedzi po zapoznaniu się z niektórymi wypowiedziami użytkowników oraz po zapoznaniu się z niektórymi recenzjami i nie chciał bym tu nikogo urazić, Sam chcę kupić nową nagrywarkę i przymierzam się do Neca 3500
Mam do ciebie SLawku prośbę czy mógłbyś wypowiedzieć się na temat płyt -R nagranych przez Benq wiadomo to że większość nagrywarek bardziej lubi lub preferuje nośniki +R a nikt nie chce się wypowiedzieć na temat nagranych płyt w formacie -R
Wiem tylko tyle że Nec niźle to robi A i jeszcze jedno oglądałem testy nośników -R i +R zrobione przez użytkownika liteona zrobił on to na dwóch programach tej samej płyty i o różnych godzinach tak więc stwierdziłem duże różnice wygląda na to że jak płyta sobie poleży około 24 godzin to testy wychodzą lepiej Co możesz powiedzieć na ten temat i w związku z tym pytanie po jakim czasie od chwili nagrania testujesz te płyty?
|