Dyskusja: BenQ 1620
Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.12.2004, 01:02   #56
Boger
OGame Master

Data rejestracji: 19.04.2003
Boger zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
@piotrox-czlowieku zacznij uzywac interpunkcji bo Twoich wypowiedzi nie da sie czytac!!! W polowie (15 linijkowego) zdania czlowiek sie gubi i nie wie co bylo na poczatku. To nie sms'y i nie musisz oszczedzac na miejscu

@slawekj - W tym co piszesz jest duzo racji i w wielu kwestiach sie z Toba zgadzam. Fajnie ze robisz takie testy i porownania, chociaz tak jak pisalem juz wczesniej, bylyby one dla mnie bardziej obiektywne gdybys test jakosci wypalenia nosnika zrobil na 3 napedzie.
Nie mozemy oczywiscie powiedziec ze Benq jest kupa a nasze nec'i, litki i inne pionki sa zaj...e, bo tak nie jest. Poki co jestes jedyna osoba na tym forum (a przynajmniej jedyna ktora rzuca sie w oczy - czytaj testuje i postuje) majaca ta nagrywarke i zachwalajaca ja (jak do tej pory zupelnie bezkrytycznie), przez co trudno jednoznacznie ja na tej podstawie ocenic.
W momencie kiedy na forum pojawi sie "wysyp" testow i zachwytow nad Benq, wtedy bedzie mozna powiedziec czy to jest dobry czy zly palnik. Poki co jednak nie mozna tego stwierdzic na podstawie jednego palnika.
Z drugiej strony pamietajmy ze z kazdym dniem technologia zapisu na dvd zasowa do przodu, dzieki czemu co chwile pojawiaja sie nowe i lepsze napedy (a przeciez o to chodzi). Tak wiec na pewno nie zmartwie sie jezeli okaze sie ze ten Benq jest tak dobry jak opisujesz Razi mnie poprostu Twoj brak krytycyzmu wobec tego napedu.

Czekam na dalsze testy (czy jest szansa na skany np. z KProbe'a zrobione na litku)!!!

Boger jest offline   Odpowiedz cytując ten post