Witam mam mały problem próbuję ostatnio zrobić kopię płyt do nawigacji zabezpieczonej SafeDisc 2 i 2.8 i wszystko się sypie. To znaczy kopie są bee ***61514;)). Wcześniej bez żadnego problemu robiłem kopię tych płyt. W małym skrócie napiszę, co robiłem i na czym to robiłem żeby uprzedzić zbędne pytania.

A wiec System xp dysk 160 G ram 2x256 procek P4 nagrywarki - Lite-on LTR-52327S ( QS58) Lite-on DVDRW SOHW-832S (VSO8) Płyty, na których wypalałem to: Verbatim DataLife, Samsung Digitall, Verbatim Super AZO.(Coś około 20szt poszło do kosza) soft clone, alkohol, GameJack 4 ( aspi do wyboru do koloru) Robiłem to wszystko w różnych konfiguracjach i nic, łącznie z kasowaniem systemu formatowaniem C i wgraniem go od nowa. Próbowałem na czystym systemie z samym alkoholem i nic. Potem dogrywałem soft i dalej nic!!.( Oczywiście alkohol jak zrzuca obraz płyt to pokazuję jak należy błędne sektory od 800 do 5tyś parę, natomiast do nagrywania ustawiałem z korekcją EFM, próbowałem też z korekcją danych subkanałowych, w trybie wszystko RAW-DAO) Testowałem pamiątki są ok. Dostałem piany skasowałem cały system., usunąłem partycje zrobiłem nowe i dalej nic!!! Jeszcze trochę to mnie trafi >>>>> I co teraz mam robić? ( kompa na śmieci? a może go polać dobrą wódeczka to się upiję i w końcu odpuści?)