Dyskusja: BenQ 1620
Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.12.2004, 17:05   #6
adax
Iniemamocny

Data rejestracji: 01.09.2004
adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Zainteresowała mnie ta nagrywarka DVD mowa o BENQ 1620 .Przeczytałem cała dyskusję z uwagą ale chyba przeoczyłem taką sprwę - czy obsługuje ona bitseting dla DVD+R/RW ?

Aha jeszcze jedno pytanie - adres do hurtowni - interesuje mnie zakup w cenie hurtowej.
Za informację