Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.12.2004, 15:46   #164
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzej21
witam wszytkich na forum.
Mam pytanko ,czemu jak wypalilem dvdrw ,nie umie jej wykasowac do ponownego wypalania ,do wypalnia uzylem clondvd i kopiuj juz istniejoce pliki ,zaznaczylem naped dvdrom i clon wypalil mi plyty dvd w locie ,ale czemu nie da sie wykasowac tej plyty dvdrw
a ja nie rozumiem o co chodzi? może o to, że płyty nie da się nagrać tak jak taśmy i trzeba ją najpierw skasować potem ponownie możesz nagrywać. nie znam clondvd ale pewnie jest tam funkcja erase disc?
ed hunter jest offline