Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.12.2004, 08:28   #3
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez jamuga
Przerobilem patchem od "Codeguys" mojego 451S na 832S
i od tej pory nie moge nagrywac kompilacji DVD /tylko obrazy plyt DVD/.
Czy jest szansa powrotu do starego firmwaru?Nie mam oryginalnego EEPROMa... Jak oszukac system , zeby zobaczyl stara 451?

jakiego eeproma

zmieniles tylko firmware czlowieku, a jak chcesz znow 451 sciagnij i odpal to co ci podal VIZZARD

a tak poz konkursem U MNIE DZIALA