ale teraz to sie zdenerwowalem ( nie pisze inaczej bo po co
Majonez ma sie denerwowac jako moderator

).
Przy takich przykladowych operacjach jakie podalem w systemie innym niz XP ( moze tez 2000 ) i z moim sprzetem nie zaleznie czy to udma czy pio bufor sie wlaczy. Mozecie sprawdzic

. Jesli byla by to przyczyna PIO to jaka predkoscia musialbym nagrywac ( porownajcie sobie transfer pio4 i nagrywania chocby max 32

).
Ale najbardziej trafilo mnie, ze wmawiam innym ze LG jest super czy the best. Nie wmawiam. Probowalem wielu nagrywarek i fakt z wiekszosci bylem zadowolony ( nie podeszly mi jedynie Sony, Philips i
LiteOn wlasnie) jednak stosunek moich odczuc (

) do ceny wypada na korzysc
LG . A co najwazniejsze
Thanatos nigdy nie napisalem ze LiteON to kicha. Moze jestes tu za krotko, zachecam do lektury moich postow ( troche ich jest ) i wskaz mi taki.
A co do testow to trzeba je traktowac jako dodatek. Nie zawsze mowia prawde ( te mowiace o zaletach LG tez ) chocby bardzo poczytna gazeta CHIP - ich testy czesto rozmijaja sie z prawda. Do tego te testy zawsze sa subiektywne i oparte na jednostce ( zazwyczaj i testera i sprzetu ). Dlatego uwazam, ze uzytkownik lepiej wie co w jego sprzecie piszczy niz osoba, ktora pare dni testowa takowy.
Mowiac o osobach ktorym radzilem nie mialem na mysli tych z forum, niestety nie stworzylem partii czy organizacji skupiajacej uzytkownikow LG i nie wiem jak im sie wiedzie. A co do zwalniania procesora
Ruperta to odsylam do moich przykladow z winampem itd. Nie czuje takowych zwolnien.
Zauwazcie, ze ludzie ktorzy maja czesto jakies problemy ze sprzetem to zazwyczaj nowicjusze ( bez urazy

nowi na forum) , ktorzy nie maja najwiekszego pojecia o komputerze.Dbajac o system, dysk caly sprzet - naprawde mozna byc zadowolonym uzytkownikiem. Np ja nie musialem reinstalowac systemu od poczatku mojego "nowego" komputera czyli od 1,5 roku. A przede wszystkim ( jak to juz zreszta pisalem) jest to moje
subiektywne zdanie , jesli wolice LiteOny to piszcie to , ja Was za to nie ganie i nie dyskredytuje