Dyskusja: Którą wybrać?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.06.2002, 02:03   #25
TOMMYx
Gość

Cytat:
Plemnik (10-06-2002 03:18):
Cytat:
Jeszcze nikt komu poradzilem nie przyszedl i narzekal. Wszelki + i - sa na stronach z testami, ja jako dragal moge jedynie podzielic sie z innymi moim subiektywnym zdaniem.
Zdaje sie ze osoba ktorej ostatnio poradziles LG (rupert) wlasnie walczy z pio4 czyli zwalnianiem calego kompa (bardzo duzym zajeciu procesora) przy nagrywaniu ;-)
Poza tym...Hmmmm... to ja widze to inaczej - wydaje mi sie ze powinnismy starac sie doradzac innym opierajac sie na faktach (wynikach testow i doswiadczeniach wlasnych) a nie na zalozeniu - ja mam nagryware LG wiec ona jest najlepsza[/quote]

Sorry, że się wtrącam w Wasze rozmowy, ale chciałem zapytać, o jakim "zwalnianiu całego kompa' piszesz??
Bardzo duże zajęcie procesora? To chyba w przypadku, gdy ten procek jest naprawdę słaby. Ja osobiście mam zwykłego, 'szarego' :-) Duron-a 750, system Win XP, HDD 20 GB/ 5400 i podczas nagrywania wykorzystanie procesora nie przekroczyło 11-15 %.
Jeszcze dodam, że niedawno także kupowałem nagrywarkę, i Dragal był jedną z osób, która mi doradziła wybranie LGx32. No i mam LGx32. :-)
A tak na marginesie - może jednak poczytaj jeszcze raz wszystkie testy nagrywarek...

Pozdrawiam. TOMMYx