Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.12.2004, 12:30   #6
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez javor
he, no a kto mówi o piraceniu?? mam oryginala i podstawę i dodatek. Myślałem więc, że jeśli podstawa była dobrze zrobiona od razu (no może poza multi player) to dodatek nie ma prawa być gorszy :/ myliłem się :/ niech oni szybko jakąś łatę wypuszczą bo teraz to sobie nie pogram.

andrzejj9 - kupisz gierkę i ją włączysz, to się przekonasz o czym piszę
Ani przez chwilę nie chciałem sugerować, że masz pirata. Sorry, jeśli tak wynikało z mojej wypowiedzi. To miała być tylko taka ogólna uwaga, która fajnie by było, gdyby choć kilku osobom dało do myślenia.

A jeśli chodzi o sam dodatek, to mam nadzieję, że jednak nie jest taki zły. Zresztą czytałem kilka wypowiedzi, których autorzy więc rozpływali się w zachwytach, więc może nie będzie tak źle

Ale ja na razie i tak tylko grę kupię, bo raczej szybko sobie w nią nie pogram (no chyba, że ktoś postawi serwer i będziemy grać na sieci, wtedy chciałbym się przyłączyć). Cały czas zainstalowaną mam jeszcze pierwszą część i nie mam czasu jej skończyć. Jestem chyba na drugim etapie trzeciego rozdziału, tak więc trochę jeszcze przede mną. Może w czasie świąt

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post