Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.12.2004, 22:28   #14
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez CIAPEK
Witam!
Dziś byłem odwiedzić punkt Plusa w celu doinformowania się co tam mi Plus oferuje w ramach przedłużenia umowy.
I oferuje wiele i fajnie na bank zostaje.
Nie dość że mi zmieniom abonix na sekundowe naliczanie, automatyczną taryfe min/sms, darmowe o każdej porze dnia no i... całkiem fajne telefony.
Na dniach musze sie u nich zjawić.

Czekam na opinie użytkowników telefonów oraz pomoc w wyborze aparatu.

-Motrola C550
-Nokia 3100
-Nokia 6610
-Sagem my x52
-jakies samsungi (x100/c100)
-Siemens C65, MC60
-SE T230 (T610 za drogo bym zaplacil)

W szczególności składam się ku Siemensowi C65 oraz jakiejś Nokii i na nie padnie wybór.

Najchętniej poczytam opinie na temat tego Siemensa.

Potrzebuje, łatwy, stabilny, bez zbędnych bajerów telefon komórkowy. C65 w sumie jest bajerancki, ale jest jednym z lepszych wyborów.

Pozdrawiam i czekam...
Wiesz co Ciapek, nie to, żebym się czepiał Plusa, ale ta oferta, którą Ci oferują jest beznadziejna... Rzeczywiście to ogromny łaska z ich strony, że dają Ci naliczanie sekundowe, kiedy ono już jest standardem w każdej taryfie, a nie wyjątkową okazją. Telefony, które wymieniłeś, to już według mnie zabytki (bez urazy). MC60? Sorki, ale na ten telefon dużo osób narzekało już jak był nowością, co miało miejsce jakieś 1,5 roku temu. Teraz to już naprawdę staroć. Samsung C100? Bez przesady... Kiedy to było, kiedy się on pojawił na rynku..

Z tamtej generacji telefonów, że tak to ujmę, polecałbym tylko Siemensa M55, ale tego chyba Ci nie oferują a szkoda.

Ale koniec krytykowania - powiem tylko jedno - porównaj to, co oni Ci oferują z tym, co proponują każdej przypadkowej osobie z ulicy, która do nich wstąpi. Niestety widziałem już przypadki i to wcale nie odosobnione, kiedy to po prostu te "rewelacyjne" warunki dla stałych klientów były o niebo mniej korzystne niż te oferowane dla każdego, kto zechce podpisać umowę. I mam niestety dziwne wrażenie, że tak właśnie jest w Twoim przypadku...

Sprawdź to.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post