Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.06.2002, 22:29   #15
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Uzywaj dobrych plytek albo te ktore masz zapuszczaj po kilka razy az zalapie i nagra. Czasem trzeba poczekac na inna okazje, albo wrzucic te ktora wywalil np wczoraj. Wiem, ze to troche nielogiczne i smieszne ale tak wlasnie mialem na swoim ricohu i zielonych esperanzach i nie znalazlem rozwiazania. Po prostu uzywalem platinum, ktore przyjmowal bez zarzutow. W koncu sie wkurzylem i kupilem teaca24x a ricoha mam w zelaznej rezerwie - ciagle sprawnego. Twoj przypadek wyglada mi na identyczny, musisz robic proby na kazdych plytkach ktorych chcesz kupic wieksza ilosc. Tak czy owak witaj w klubie hehehe